LINKS

Aanbevolen website’s:

www.messiaanshetlevendwater.be heel veel Nederlandstalige informatie; let speciaal eens op het kopje “Parasha”, met verwijzing naar diverse uitleggers van Torah-porties zoals Tony Robinson, Ardelle en Berkovitz

http://www.immanuel-gemeente.nl/studies/: soort van zustergemeente olv Wim Verdouw met hele goede Bijbelstudies over diverse onderwerpen w.o over de enige God en Vader JHWH  en Jesjoea de Zoon van JHWH
Leest of luistert  u graag Engels over dit thema, kijk dan eens op: http://www.biblicalunitarian.com

www.franklinterhorst.nl boeiende studies mbt Israël en bekijk eens het artikel over de sporen van reuzen die er wel degelijk zijn geweest zoals we terug kunnen lezen in Genesis

www.messiaansebeweging.startpagina.nl De naam zegt het al; een startpagina, met heel veel interessante linken

www.dagaandag.nl  Nederlandstalige website van Winand Breuer. Soort van online Bijbelschool met studies en video materiaal. Belangrijk onderwerp: de eindtijd.

www.hallelu-jah.nl  Bijbeltekstanalyse van de Hebreeuwse grondtekst van de Bijbel en nog verder terug: de proto-semitische plaatjes-taal!

http://www.jewishtestimonies.com/nl/ Op deze website vertellen Joodse mensen hoe zij Jejoea als de Messias hebben leren kennen. Het doel van de website is om Joodse mensen bekend te maken met hun eigen Messias. Een tweede doel is om christenen en anderen geïnteresseerden te laten zien dat God nog steeds werkt onder Zijn volk Israël en dat Jesjoea 100% Joods was (en is) en zich daar naar gedroeg bij zijn eerste komst op aarde en zich ook zo zal gedragen bij zijn wederkomst..

http://israelitereturn.com  Ephraim and Rimona Frank spreken over het herstel van de 2 huizen van Israël

http://www.immanuel-levensstijl.nl/welkom.html De Immanuel levensstijl is gericht op het meer be-leven van de actieve aanwezigheid van God in ons leven. Naarmate wij meer open staan voor Gods aanwezigheid en invloed in ons leven, gaan we meer leven zoals we bedoeld zijn. Bovendien kunnen we zó beter Zijn hulp ontvangen om eventuele blokkades daarin op te ruimen.

http://www.inthatday.net  Goede Engelstalige artikels over  het herstel van de 2 huizen van Israël, de Bijbelse zon-sterren kalender en de Zadok autoriteit die Jesjoea heeft. Let op: Helaas leren ze en-passant dat Jesjoea is God ipv Zoon van God, Zoon des mensen, de mensenzoon.

http://www.timeanddate.com  Kalender rekenprogramma en veel kalender info

http://MessiaNieuws.nl  Informatie, berichtgeving en actualiteiten op joods-christelijk gebied.